Turboplay fruitautomaat

De Turboplay fruitautomaat is een klassieker eerste klas, voor veel ervaren gokkers een van de kasten waarop het spelen begonnen is. Zoals de naam, Turboplay, al doet vermoeden kun je in een korte tijd een leuk zakcentje verdienen. Dit is een van de functionaliteiten die deze gokkast zeer aantrekkelijk maakt voor gokkers. Daarnaast is het spel eenvoudig en makkelijk in gebruik, waardoor de gokkast voor iedereen toegankelijk is.

De Turboplay automaat bestaat uit vier rollen, afhankelijk van het spel (een onder- en bovenspel) wordt of met drie of met de volledige vier rollen gespeeld. Zoals bij de meeste gokkasten zijn de rollen voorzien van de gebruikelijke symbooltjes van het fruit en de bellen, waarmee prijzen gewonnen kunnen worden, uiteenlopend van twee tot tweehonderd credits bij een minimale inleg. Naarmate de speler met meer credits gaat spelen, zullen ook de prijzen toenemen. Per ronde dient de speler in ieder geval een credit in te leggen, maar er kan ook gespeeld worden met vier of zestien credits per spel.

Inmiddels kent de Turboplay een vernieuwde versie, de Turboplay Jackpot fruitautomaat, die geproduceerd is door het bekende Fruits4Real. In deze hernieuwde gokkast vind je de mogelijkheid om een jackpot te winnen, door vier mystery jokers op een rij te hebben. Hetzelfde spelletje, met een nog grotere prijzenpot dus!

Wees tijdens het gebruik van de gokkasten bewust van het feit, dat je met echt geld speelt, geef daarom nooit meer uit, dan je kwijt kunt. Het is eveneens mogelijk om het spel gratis te spelen, terwijl het plezier even groot blijft!

Het gaat als volgt in zijn werk: als u eenmaal de online fruitautomaat of het internetcasino heeft uitgekozen wat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen, en u voor de eerste keer speeltegoed over wilt maken, komt u op een scherm terecht waarbij u kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Als bij deze mogelijkheden ook betalen met iDeal wordt aangeboden, dient u te beschikken over uw bankpas, en een kaartlezer die u bij aanvraag van uw internet bankrekening heeft ontvangen, zoals de Random Reader bij de Rabobank. U stopt de bankpas in de kaartlezer, voert uw persoonlijke gegevens in, en daarna de unieke code die door iDeal aan u wordt opgegeven. Typ de uiteindelijke code die uw kaartlezer weergeeft over in het scherm waar u kunt betalen met iDeal, en klik op versturen. En dat is alles!

Als u er voor kiest om te betalen met iDeal bent u verzekerd van een veilige, snelle en fraudevrije transactie. Mocht u onverhoopt toch een probleem ondervinden bij de transactie, dan kunt u contact opnemen met uw eigen, persoonlijke bankkantoor. Geen telefoonhelpdesk in een callcenter met ellenlange wachttijden en telefonisten zonder verstand van zaken, maar gewoon uw eigen bank.