Random Runner

Beroemd en berucht, dat is de Random Runner toch wel. De klassieke gokkast was in de jaren 90 mateloos populair, maar dreef tevens vele mensen tot wanhoop. Op de piekmomenten spuugde deze fruitautomaat werkelijk geld. In de diepe dalen kon je er eindeloos geld in blijven gooien en kwam er geen dubbeltje uit. Novomatic bracht de Random Runner echter weer tot leven en ontwikkelde een online variant die de gevoelens terugbrengt van weleer.

Random Runner van Stakelogic

Stakelogic (onderdeel van moederbedrijf Novomatic) maakt tal van klassieke online gokkasten. De één wat uitgebreider dan de ander. De Random Runner is zo’n voorbeeld van de fruitautomaat die je nog kent van vroeger in het café of de gokhal. Klassieke symbolen en de bekende geluiden.

Op de online versie van Random Runner kun je met 1 of 2 gokkasten tegelijk spelen. Met een uitbetalingspercentage van maar liefst 98% loont het om tegelijk op beide kasten te spelen. Je kunt de 3 rollen op de linkerfruitautomaat en de 3 rollen op de rechterfruitautomaat onafhankelijk van elkaar laten draaien, maar je kunt er ook voor kiezen om op beide fruitautomaten hetzelfde spel te spelen. Helemaal je eigen keuze dus!

Inzetten kan al vanaf 1 credit, oftewel: € 0,20. Je maximale inzet per gokkast bedraagt 250 coins. 50 euro per gokkast dus. Speel je op beide kasten tegelijk kun je dus maximaal € 100,- per spin inzetten. De hoogte van je inzet maakt verder niets uit voor je winkansen en ook of je op 1 of 2 kasten tegelijk speelt heeft geen invloed op de winkans. Daarmee is de Random Runner dus geschikt voor zowel de High Stakes gambler, als de kleine gokker.

Klassieke symbolen

De Random Runner is dus vooral geliefd vanwege het klassieke uiterlijk van de gokkast en de hoge uitbetalingspercentages. Klassieke symbolen staan centraal bij deze fruitautomaat. De bekende fruitsoorten, de zevens en de bellen brengen het ultieme nostalgische gevoel naar boven.

Winnen doe je wanneer 3 dezelfde symbolen horizontaal of diagonaal op de reels verschijnen. We hebben de symbolen voor je in kaart gebracht en de uitbetaling er voor je naast gezet. Let wel op: dit zijn de uitbetalingen wanneer je met de hoogst mogelijke inzet speelt!

  • 3 sterren op een rij: 20000
  • 3 zevens op een rij: 8000
  • 3 druiven op een rij: 8000
  • 3 watermeloenen op een rij: 8000
  • 3 aardbeien op een rij: 8000
  • 3 bellen op een rij: 4000
  • 3 pruimen op een rij: 4000
  • 3 peren op een rij: 4000
  • 3 sinaasappels op een rij: 4000

Speel je op 2 kasten tegelijk op de Random Runner en met een hoge inzet, dan kun je dus enorm hoge prijzen winnen. Tel daarbij op dat de fruitautomaat vaak winsten genereert en je snapt waarom zoveel mensen met veel plezier spelen op deze klassieke online gokkast.

Geen extra spel of bonussen

De offline variant van de Random Runner kent een onder- en bovenspel. Bij de online versie heeft Stakelogic er voor gekozen om dit niet te doen. Ook zijn er geen extra functies zoals een bonusspel, een gamble feature of scattersymbolen. Wellicht is dit voor de veeleisende gokker een reden om niet voor de Random Runner te kiezen. Juist voor diegenen die van eenvoud houden (en het ouderwetse gevoel willen ervaren van de gokkast zoals ze dat kennen van de gokhal of bij de lokale afhaalchinees) is deze fruitautomaat wél een absolute aanrader.

Online Random Runner spelen

Fabrikanten van online gokautomaten proberen altijd de hoge kwaliteit van de fruitautomaten van Stakelogic na te bootsen. Wellicht lukt dit ze qua graphics en visuals, maar niet als het om een eerlijke winkans en de uitbetalingen gaat. Je doet er dus wijs aan – als je op de originele Random Runner van Stakelogic wilt spelen – altijd even te kijken of het logo van Stakelogic bovenin in het scherm te zien is.

Liever het zekere voor het onzekere? Kies dan gewoon voor een online casino waar je gegarandeerd op de officiële fruitautomaat van Stakelogic speelt.

Wanneer je je vandaag nog aanmeldt kun je een welkomstbonus tegemoet zien en alsof dat nog niet genoeg is; je ontvangt ook nog eens gratis spins!