Happy Hour

De Happy Hour fruitautomaat is een gemakkelijk te bespelen gokkast met een basisspel, vervolgspel en een bonusspel. Het leukste aan deze online speelautomaat is toch wel het bonusspel. De Happy Hour klok bepaalt namelijk of je honderden credits gaat winnen of niet. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze online gokkast van erg geliefd is onder online gokkers.

Hoe werkt de Happy Hour fruitautomaat?

De Happy Hour gokkast biedt je een drietal spellen waarbij je inzet voornamelijk bepaalt welk spel je speelt. In het begin zal je logischerwijs beginnen met het basisspel. Het basisspel op de Happy Hour gokkast wordt gespeeld op 3 reels. Je inzet hierbij is 1 credit (€ 0,10) en je speelt met 1 winlijn: de symbolen moeten netjes naast elkaar op de horizontale lijn verschijnen om prijzen te winnen.
Om je kansen te vergroten kun je gebruik maken van de hold-knoppen. Je kunt dus rollen die zich in een gunstige positie bevinden vastzetten en daarmee je winkans op het basisspel van de Happy Hour vergroten.
Onder de 3 rollen in het basisspel staat duidelijk vermeld welke symbolen welke prijs opleveren. Zo win je bijvoorbeeld al wanneer je 2 identieke symbolen naast elkaar weet te verzamelen op de Happy Hour gokkast. Gewonnen credits kun je middels de “collect-knop” bij laten schrijven op de creditmeter. Je kunt er echter ook voor kiezen om de gewonnen punten te verplaatsen naar het vervolgspel. Hiervoor gebruik je de “bonus-knop”.

Vervolgspel

Het vervolgspel op de Happy Hour fruitautomaat speel je met 5 of 10 credits. Je selecteert het vervolgspel met de “choose bet-knop”. Je speelt het vervolgspel tevens op de 3 rollen, maar in plaats van 1 horizontale winlijn speel je nu met 5 winlijnen. Symbolen leveren dus ook kriskras winnende combinaties op. Uiteraard zijn de uitbetalingen met een hogere inzet hoger dan in het basisspel. Je ziet naast de Happy Hour klok precies welke symbolen welke prijzen opleveren.

Bonusspel

Speel je met 10 credits het vervolgspel op de Happy Hour fruitautomaat en draai je 3 zandlopers? Dan ontvang je 100 credits. Je kunt vervolgens dit aantal steeds met 100 verhogen middels de bonusklok tot een maximum van 10.000 credits. Stopt de wijzer bij de 100, dan win je de 100 extra credits. Stopt de wijzer bij Stop, dan eindigt het bonusspel op de Happy Hour. Je kunt met het bonusspel dus in totaal maar liefst € 1.000,- bij elkaar spelen!

Online op de Happy Hour gokkast spelen

Mede dankzij het vervolgspel en het bonusspel is de Happy Hour een geliefde online gokkast. De ontwikkelaar van dit spel staat bekend om de fijne gameplay en een eerlijke winkans. Overige aanbieders proberen namelijk de fijne gameplay na te bootsen, maar dit resulteert vaak in een online gokkast die anders met de winkansen omgaat dan de originele Happy Hour fruitmachine.

Je kunt natuurlijk ook gewoon het zekere voor het onzekere nemen en je aanmelden bij een online casino waarbij je gegarandeerd op de officiële variant speelt.