Hot Shot

De Hot Shot fruitautomaat is voor mensen die wel eens een casino of gokhal bezoeken geen onbekende. De gokkast geldt al jaren als één van de populairdere fruitmachines en de ontwikkelaar vertaalde deze klassieker naar een geweldige online variant. Met diverse extra functies (waaronder het leuke schietspel) staat de Hot Shot gokkast garant voor uren speelplezier.

Hoe werkt de Hot Shot fruitautomaat?

Spelen op de Hot Shot gokkast begint in het basisspel. Je speelt hierbij op 3 reels met een inzet van € 0,10 per spin. Op het onderspel heb je te maken met 1 winlijn en je wint wanneer je minimaal 2 identieke symbolen op de horizontale lijn weet te verkrijgen. Uitzonderingen zijn de kronen en de Hot Shot-symbolen. Deze tellen namelijk ook kriskras. Reels vastzetten is mogelijk op de Hot Shot fruitautomaat. Je gebruikt hier uiteraard de “hold-knoppen” voor. Met de Gamble-feature kun je je winst verdubbelen. Dit kan tot maximaal 100 credits.

Topspel

Eerlijk is eerlijk: de Hot Shot fruitautomaat is vooral leuk vanwege het bovenspel. Je kunt deelnemen aan het topspel door op de “choose game-knop” te drukken. Hier kun je inzetten met 5, 10 of 20 credits (dit stel je zelf in via de “Bet 5-10-20-knop”). Je speelt op de bovenste 3 reels en winlijnen zijn hierbij kriskras. In tegenstelling tot het benedenspel op de Hot Shot gokkast mogen symbolen dus ook diagonaal op een lijn terecht komen om er mooie prijzen mee te winnen. Het ster-symbool is wild en vervangt dus ieder ander symbool. Je kunt dus erg mooie wincombinaties bij elkaar spelen in het topspel.

Bonusspel = schietspel

Extra leuk aan het topspel is de mogelijkheid om het bonusspel te spelen. Op de Hot Shot fruitautomaat is dit een schietspel. Afhankelijk van je inzet en de symbolen op de bovenste 3 rollen mag je 1, 2 of 3 keer een extra gokje wagen. Rechts bovenin je scherm staan 3 kolommen met symbolen. Tijdens het bonusspel op de Hot Shot lichten deze op en middels de “Start-knop” kun je ‘mikken’ op de symbolen. In het gunstigste geval (3 x schieten en 3 x het ster-symbool raken) levert dit je 600 extra credits op!

Je kunt vervolgens de gewonnen punten herinvesteren in het topspel of bij laten schrijven op 1 van de 8 bankmeters en terugkeren naar het basisspel. De meeste kans op mooie prijzen op de Hot Shot fruitautomaat is echter natuurlijk in het topspel.

Online spelen op de Hot Shot fruitautomaat

Het is niet voor niets dat de Hot Shot zo geliefd is op het internet. Een gelikt uiterlijk, een fijne gameplay en eerlijke winkansen zorgen er voor dat dagelijks honderdduizenden mensen een online gokje wagen op deze klassieker.

De concurrentie imiteert maar wat graag dergelijke fruitautomaten en alhoewel dit in sommige gevallen qua vormgeving wellicht lukt, heb je op deze imitatiekasten niet dezelfde winkansen als bij de orginele Hot Shot.

Wil je het zekere voor het onzekere nemen en gegarandeerd op de officiële Hot Shot versie te spelen? Speel dan via Superfruitautomaten.nl. Wij hebben alle betrouwbare aanbieders al voor je uitgezocht zodat je 100% zeker op de originele variant speelt.