Random 2 Wins

Stakelogic levert met de Random 2 Wins fruitautomaat de zoveelste klassieker in het rijtje van authentieke fruitmachines. Wie houdt van een basic gokkast zonder al teveel toeters en bellen, vermaakt zich prima met de Random 2 Wins. In dit artikel een uiteenzetting van deze razendpopulaire online gokkast.

Werking  van de Random 2 Wins fruitautomaat

Zoals de naam wellicht doet vermoeden kun je op de Random 2 Wins op twee gokkasten tegelijk spelen. Dubbel zoveel fun en dubbel zoveel kans om te winnen dus! Dit hoeft overigens niet. Je kunt er ook voor kiezen om op slechts 1 fruitautomaat tegelijk te spelen. Voor je winkansen maakt het niet uit op hoeveel gokkasten je tegelijk speelt op de Random 2 Wins.
Speel je met minder dan 10 credits per gokkast, dan wordt er gespeeld met 3 reels. Zet je 10 credits of meer per gokkast in wordt de vierde rol geactiveerd en maak je dus nog meer kans op mooie wincombinaties. Met het hoge uitkeringspercentage dat we gewend zijn van de fruitmachines van Stakelogic, is het dan ook meer dan de moeite waard om deze klassieke gokkast eens te proberen.

Klassieke symbolen

Aanbieders van fruitautomaten verzinnen vandaag de dag de mooiste thema’s met unieke symbolen. De Random 2 Wins niet. De bekende fruitsoorten, bellen, zevens en het SLP-symbool voeren de boventoon. Inzetten kan vanaf € 0,20 per gokkast. Je maximale inzet op de Random 2 Wins fruitautomaat bedraagt 250 credits per gokkast.

Hoeveel je wint is uiteraard afhankelijk van je inzet, maar we hebben de uitbetalingsverhoudingen per symbool voor je op een rijtje gezet. Hiervan zijn we uitgegaan van de hoogst mogelijke inzet.

  • Citroenen en sinaasappels: 1:1000
  • Pruimen en peren: 1:1000
  • Klaverblad en aardbeien: 1:2000
  • Zevens en watermeloenen: 1:2000
  • SLP-symbool en de bel: 1:12500

Speel je met een hogere inzet op de Random 2 Wins, dan maak je dankzij de vierde reel kans op extra wincombinaties. Dit zorgt ervoor dat je geweldig hoge prijzen kunt winnen op deze gokkast. Aan de andere kant is Random 2 Wins natuurlijk ook bijzonder geschikt voor de gokker met een kleiner budget. Je kunt tenslotte al inzetten vanaf 1 credit per spin en er bewust voor kiezen om maar op 1 fruitautomaat tegelijk te spelen.

Geen extra’s

Liefhebbers van bonusgames, gamble-features en scattersymbolen zullen de Random 2 Wins wellicht wat saai vinden. Novomatic (moederbedrijf van Stakelogic) heeft er bij deze gokkast bewust voor gekozen om de ervaring, zoals je die misschien vanuit de gokhal of de lokale Chinees al kent, te vertalen naar de online variant. De kast ademt nostalgie en je zult dus geen extra features vinden op de Random 2 Wins. Voor de liefhebbers van een klassieke fruitautomaat is dit een verademing, voor de thrillseekers zijn er gelukkig voldoende andere online gokkasten te vinden die wél zijn uitgerust met extra toeters en bellen.

Online spelen op de Random 2 Wins

Spelen op de Random 2 Wins doe je natuurlijk het liefst op de originele versie van Stakelogic. Deze biedt je namelijk de unieke ervaring die Stakelogic in haar producten stopt en je bent altijd verzekerd van eerlijke winkansen. De concurrentie probeert de fruitautomaten van Stakelogic zo natuurgetrouw na te bootsen, maar let op: de winkansen zijn niet hetzelfde als op de originele Random 2 Wins van Stakelogic.

Je kunt de originele kast herkennen aan het logo van Stakelogic, maar je kunt natuurlijk ook gewoon het zekere voor het onzekere nemen en je aanmelden bij een online casino dat enkel de originele fruitautomaat aanbiedt.

Meld je je vandaag nog aan? Dan kun je een mooie welkomstbonus in de vorm van een geldbedrag tegemoet zien en alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je vaak ook nog eens gratis spins!